Усне мовлення в друкованому медіа тексті регіональних ЗМІ: характер роботи редактора над текстом - Стрілець, Наталія Олександрівна (My University, 2023)
У роботі розглянуто особливості та проблематику усного мовлення в друкованому медіатексті, проаналізовано роботу редактора над усним мовленням в друкованому медіатексті чернігівських ЗМІ.
The paper examines the peculiarities and problems of oral speech in printed media text, analyzes the editor's work on oral speech in printed media text of Chernihiv mass media.
Keywords: медіатекст, усне мовлення, медіа мовлення, медіа дискурс