Іван Нечуй-Левицький: по-чу-ти "механічне серце" (до 180-ліття письменника) - Ісаєнко, К.П. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
Стаття присвячена постаті Івана Нечуя-Левицького, зокрема річниці від дня народження відомого українського прозаїка, творча спадщина якого сьогодні є недооцінена, а новітні біографічні праці, присвячені його біографії не досить відомі широкому загалові.
Keywords: біографія; проза; роман; канон