ПРОГРАМА V Мистецько-педагогічних читань пам’яті професора О. Я. Ростовського «Мистецька освіта України: здобутки та виклики XXI століття» - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2021)
12 БЕРЕЗНЯ 2021 РОКУ