Практикум з фізичної географії материків і океанів (Океани, Австралія, Океанія) - Барановська, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У посібнику подано завдання для практичних занять з фізичної географії Океанів, Австралії, Океанії; підібрано тематичні карти, певний обсяг географічної номенклатури; для перевірки знань студентів наводяться контрольні запитання; подано завдання для індивідуального виконання та літературу до них. Посібник адресовано студентам географічних спеціальностей закладів вищої освіти. Посібник стане у пригоді і вчителям географії.