Формування екологічної грамотності учнів при вивченні географії - Василенко, Наталія Володимирівна (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Формування екологічної грамотності учнів при вивченні географії Студентки: Василенко Наталії Володимирівни Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП Національного університету біоресурсів і природокористування України "Ніжинський агротехнічний інститут"