Збільшення словникового запасу англійської мови за допомогою цікавого аудіо та відео - Семенченко, Дмитро Олександрович (My University, 2024)
Науковий керівник: Плотніков Є. О., к пед. наук. доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Тезікова С. В, к пед. наук. доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Павлюк Л. П. учитель англійської мови Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист.