ОСОБЛИВОСТІ ДОСВІДУ ПЕРЕЖИВАННЯ ТА УСВІДОМЛЕННЯ ЛЮДИНОЮ ЖИТТЄВИХ ПОДІЙ - Кресан О. Д. (My University, 2007)
Досвід людини є одним із визначальних особистісних утворень, що впливає на всі сфери її життєдіяльності, характеристики, внутрішній світ і т.п. При цьому він може здійснювати як позитивний, так і негативний вплив на майбутнє особистості, оскільки часто відіграє роль певного сценарію, за межі якого людина не може чи не хоче вийти у своїх діях та проявах.
Keywords: досвід; переживання; усвідомлення; життєві події