НОВІ ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ В НАВЧАННІ ГЕОГРАФІЇ - Карась, Ігор Павлович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр НОВІ ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ В НАВЧАННІ ГЕОГРАФІЇ Студента Карася Ігоря Павловича Науковий керівник: к. г. н., доцент Афоніна О. О. Рецензенти: Філоненко І.М. к. г. н., доцент кафедри географії, туризму та спорту НДУ ім. М. Гоголя Безпала О.В., к. г. н., ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП “Ніжинський агротехнічний інститут”