ГЕНДЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ САМОПРЕЗЕНТАЦІЇ У ВІРТУАЛЬНІЙ КОМУНІКАЦІЇ - Бакун, Олена (My University, 2019)
Науковий керівник - доц. Кошова І.В. «ГЕНДЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ САМОПРЕЗЕНТАЦІЇ У ВІРТУАЛЬНІЙ КОМУНІКАЦІЇ» Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістр.
Keywords: ГЕНДЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ; ВІРТУАЛЬНІ КОМУНІКАЦІЇ