КОНФЛІКТОЛОГІЯ ТА ТЕОРІЯ ПЕРЕГОВОРІВ - Прудько, В. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів істо¬рико-юридичного факультету, спеціальності «Міжнародні відноси¬ни суспільні комунікації та регіональні студії». В посібнику представ¬лено програму курсу, плани семінарських занять з методичними ре¬ко¬¬мен¬даціями до них, список рекомендованої літератури, орієнтов¬ний перелік питань для самопідготовки.
Навчально-методичний посібник