Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управлінська діяльність в системі дошкільної освіти» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності А2 Дошкільна освіта - Аніщук, А. М. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
У посібнику представлено методичні рекомендації до виконання самостійної роботи студентами з навчальної дисципліни «Управлінська діяльність в системі дошкільної освіти». Надано детальний алгоритм виконання завдань самостійної роботи до кожної із тем навчальної дисципліни та критерії їх оцінювання, запропоновано рекомендовані джерела інформації. Доцільний для викладачів вищих навчальних закладів; здобувачів вищої освіти спеціальності А-2 Дошкільна освіта другого (магістерського) рівня.