Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Теорія соціальної роботи» - Новгородський, Р. Г.; Махоткіна, Л. Б. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Методичні рекомендації містять програму навчальної дисципліни «Теорія соціальної роботи», плани лекцій та практичних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи студентів, тестові питання для контролю знань та список рекомендованої літератури.
Keywords: методичні рекомендації; соціальна робота; теорія соціальної роботи