ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2020)
Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Вступ до спеціаль- ності" передбачені для студентів І курсу факультету психології та соціаль- ної роботи спеціальності 013 Педагогічна освіта і містять навчальний комплекс: структура навчальної дисципліни, питання лекцій, семінарських та лабораторних занять, завдання для ІНДЗ, самостійної роботи, питання до заліку, методичні матеріали для проведення лабораторних занять, додатки.
Методичні рекомендації до навчальної дисципліни для студентів І курсу факультету психології та соціальної роботи спеціальності 013 Педагогічна освіта