Ніжинські полковники брати Золотаренки (історико-біографічний нарис) - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2015)
Статтю присвячено життю та діяльності козацьких полковників Ніжинського полку братів Івана та Василя Золотаренків.
Хроніка козацької доби
Keywords: Історія; Гетьманщина; Козацтво; Іван Золотаренко; Василь Золотаренко; Богдан Хмельницький; українсько-польська війна