ПРОГРАМА ІV Мистецько-педагогічних читань пам’яті професора О. Я. Ростовського Мистецька освіта України: трансформація вітчизняного досвіду в європейський простір - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2020)
13 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ