АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ МОРФОCКУЛЬПТУРИ ТЕРИТОРІЇ БАСЕЙНУ РІЧКИ СУЛА - Заєць Олександра Анатолійовича, Олександр Анатолійович (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА На здобуття освітнього ступеня бакалавр Студента IV курсу Зайця Олександра Анатолійовича Науковий керівник: кандидат географічних наук, доцент Філоненко Ю. М.