ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСАДИ ПОСИЛЕННЯ МОТИВАЦІЇ ВИВЧЕННЯ ГЕОГРАФІЇ УЧНЯМИ СТАРШИХ КЛАСІВ В УМОВАХ НАВЧАННЯ ОНЛАЙН (ВОЄННОГО ЧАСУ) - Подгорний, Віталій Едуардович (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) студента Подгорного Віталія Едуардовича Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук, доцент Рецензенти: Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент