СУЧАСНИЙ ТУРИЗМ: РОЛЬ І МІСЦЕ В ЕКОНОМІЦІ УКРАЇНИ - Мазченко, Тамара Володимирівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Філоненко Ірина Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Шовкун Т.М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Зеленська О.О., кандидат економічних наук, доцент