Формування англомовної соціокультурної компетентності учнів старших класів з використанням мультимедійних засобів навчання - Маніло, Іванна Іванівна (My University, 2023)
Науковий керівник: Давиденко О. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент : Богачик М. С., к.п.н., доцент кафедри практики англійської мови та методики викладання; Рецензент: Смелянська В. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов;