Переклад українською мовою німецькомовної термінології транспортної галузі - Коваль, Ірина Олександрівна (My University, 2022)
Науковий керівник: Блажко Марія Іванівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики; Рецензенти: доц.каф. прикладної лінгвістики Ролік А.В., канд. філол. наук, старший викладач каф.германської філології таа методики викладання Міщенко Т.В.