Методичні рекомендації до написання та захисту курсової роботи з дошкільної педагогіки - Кононко, О. Л.; Пихтіна, Н. П.; Аніщук, А. М.; Матвієнко, С. І.; Пісоцький, О. П.; Пісоцька, Л. М.; Клюшнікова, Т. А. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2018)
Методичні рекомендації вміщують інформацію щодо алгоритму роботи студента над написанням курсової роботи з дошкільної педагогіки; вимог до її змісту й оформлення. Може бути доцільною для студентів усіх педагогічних спеціальностей і викладачів, які здійснюють керівництво написанням таких робіт.
Keywords: курсова робота; структура курсової роботи; графік виконання роботи; електронні інформаційні ресурси; тема курсової роботи; захист курсової роботи