ПРОСТОРОВО-ЧАСОВИЙ АНАЛІЗ СОЦІАЛЬНО-ДЕМОГРАФІЧНОЇ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ - Залозний Павло Васильович, Павло Васильович (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Афоніна О.О. Рецензент: доктор. геогр. наук, професор Барановський М.О. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ Харченко О.М.