АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФОРМУВАННЯ ТА ПОШИРЕННЯ БІОГЕННОЇ І АНТРОПОГЕННОЇ МОРФОСКУЛЬПТУРИ У МЕЖАХ ТЕРИТОРІЇ БАСЕЙНУ РІЧКИ ОСТЕР - Лоханько, Іван Сергійович (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Філоненко Ю. М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Афоніна О. О. Рецензент: канд. геогр. наук, старший науковий співробітник Когатько Ю. Л.