Рецензія-презентація книги проф. Г. В. Самойленка "Повість Миколи Гоголя «Тарас Бульба» в українському текстологічному, соціологічному та мистецькому вимірах" - Ісаєнко, К.П. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
"Повість Миколи Гоголя "Тарас Бульба" в українському тексто- логічному, соціологічному та мистецькому вимірах": монографія / Г. В. Самойленко. Ніжин: НДУ імені Миколи Гоголя, 2018. 261 с.