Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення: збірник матеріалів Міжнародної студентської науковопрактичної конференції (26 квітня 2017 р., м. Ніжин) / За заг. ред. О.В. Лісовця. – Ніжин : НДУ ім. М.Гоголя, 2017. – 261 с. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
До збірника увійшли матеріали й тези Міжнародної студентської науковопрактичної конференції «Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення», яка відбулася 26 квітня 2017 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя і зібрала сто двадцять п’ять молодих науковців з п’ятнадцяти навчальних закладів України і Польщі. Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців соціальної сфери.