Комп’ютерні технології у роботі з дітьми - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
У навчальному посібнику «Комп’ютерні технології у роботі з дітьми» зібрані матеріали (лекції, робоча програма, опорні схеми до лекцій, зразки виконання завдань електронного портфоліо), необхідних студентам для вивчення відповідної нормативної дисципліни професійної підготовки бакалаврів спеціальності «Дошкільна освіта». Може бути доцільним для студентів педагогічних спеціальностей і викладачів.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; ІКТ; дошкільна освіта; ЗДО; санітарно-гігієнічні вимоги до використання засобів ІКТ; комп’ютерні технології у роботі з дітьми