Етика соціальної роботи - Хлєбік, С. Р. (My University, 2023)
Пропонований навчально-методичний посібник «Етика соціальної роботи» ставить за мету ознайомити студентів з основами професійної етики та деонтології у роботі соціального працівника. Матеріали навчально-методичного видання зорієнтовані на вирішення таких завдань дисципліни: ознайомити студентів із основними етичними концепціями, розумінням етичних проблем і дилем, професійними етичними кодексами соціальних працівників та їх структурою, деонтологічними особливостями і навичками роботи з різними категоріями клієнтів. Розрахований на студентів вищих навчальних закладів усіх типів і рівнів акредитації спеціальності "Соціальна робота", "Соціальна педагогіка", працівників соціальних закладів та системи післядипломної освіти.
Keywords: етика; мораль; цінності; соціальна робота; професійна етика; Етичний кодекс соціального працівника