Поняття «Насилля». «Людина і світ» 11 клас. - Желіба, Олександр Володимирович (My University, 2016)
Подано урок теми "Насилля". Автор розглядає варіанти вивчення: поняття "Насилля", групи ризику, види насилля. Posted lesson theme of "violence." By considering options for study: the term "violence", risk groups, types of violence. Подано урок темы "Насилие". Автор рассматривает варианты изучения: понятие "Насилие", группы риска, виды насилия.
Keywords: насилля; права людини; ґендер