Арватівські читання – 2023 - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У збірнику вміщено доповіді Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Арватівські читання – 2023», підготовлені до друку науковцямита студентами ЗВО України. Публікації присвячено актуальним проблемам мовознавства, лінгводидактики, перекладознавства, методико-літературним та літературознавчим аспектам освітнього процесу на сучасному етапі. Для викладачів та студентів філологічних факультетів ЗВО, учителів-словесників. Відповідальність за зміст публікацій несуть автори.
Keywords: арватівські читання