Світ читає Миколу Гоголя: до 215-річчя від дня народження відомого письменника, випускника Ніжинської гімназії вищих наук князя Безбородька : каталог книжкової виставки - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У каталозі книжкової виставки «Світ читає Миколу Гоголя» представлено художні твори М. В. Гоголя, видані за межами України у ХХ столітті, які зберігаються у фондах бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Пропоноване видання містить бібліографічний опис та репродукції обкладинок 59 книг. Каталог розрахований на популяризацію творчої спадщини письменника та розкриття фонду бібліотеки НДУ імені Миколи Гоголя. Він буде корисним для дослідників та шанувальників творчої спадщини Миколи Васильовича Гоголя.