ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЕТАП НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО АРАНЖУВАННЯ - Степанов, В.А. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті окреслено основні напрямки роботи на формувальному етапі навчан- ня майбутніх учителів музики мультимедійного аранжування з урахуванням міждисциплінарного та герменевтичного підходів. Подано аналіз наукових досліджень щодо методичної і теоретичної підготовки майбутнього вчителя музики та використання мультимедійних технологій у процесі їх фахової підготовки. Акцентовано роль музично-теоретичних дисциплін, розкрито сутнісний зміст понять "слух музиканта" та "полістилістика".
Keywords: фахова підготовка; слух музиканта; компетенції; слухацький досвід