Концепт «ВІЙНА» в англомовному інтернет-дискурсі - Сургай, Сергій Миколайович (My University, 2023)
Науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент Нагач Марина Володимирівна., Рецензенти: кандидат філологічних наук, доцент Блажко Марія Іванівна; кандидат філологічних наук, старший викладач Міщенко Тетяна Віталіївна