МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для підготовки та захисту випускних кваліфікаційних робіт магістрів (для студентів спеціальності 014.15 Середня освіта (Природничі науки) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2021)
Методичні рекомендації містять опис основних етапів підготовки та вико-нання випускних кваліфікаційних робіт магістрів, вимоги до їх структури та порядок захисту. Видання призначено для використання студентами факультету природничо-географічних і точних наук Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, спеціальностей 014.15 Середня освіта (Природничі науки).