МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ УМІНЬ АНГЛОМОВНОГО ЧИТАННЯ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ ЗА ДОПОМОГОЮ МОБІЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Буйницька, Марина Олегівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Плотніков Є. О. , кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензент: Смелянська В. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов