Гейміфікація як засіб розвитку лексичної компетентності старшокласників на уроках англійської мови - Навродська, Анна Вікторівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Тезікова С. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Плотніков Є.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя;