ІНТЕРНЕТ-СЕРЕДОВИЩЕ ЯК ЗАСІБ ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ МОЛОДШОГО ШКОЛЯРА - Дубровський, В. Л.; Новікова, Я. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті автори актуалізують проблему впливу засобів масової інформації на свідомість людини, які здатні переконувати її найефективнішим чином і значну роль серед них сьогодні відіграє Інтернет, зокрема вивчення впливу середовища на соціальне виховання дитини, на її внутрішній світ та поведінку. Проблема його впливу є досить складною і неоднозначною. Дана робота є лише однією із спроб розібратися в цій проблемі більш глибоко виділити напрямки виховної та навчальної діяльності для позитивного керування дитячими реаліями.
Keywords: соціалізація; макрофактори; мезофактори; мікрофактори