Способи організації предметно інтегрованого навчання англійської мови у профільній школі на основі історичних дисциплін - Кізлова, Антоніна Анатоліївна (My University, 2023)
Науковий керівник: Плотніков Євген Олександрович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім М. Гоголя; Рецензент: Таран Олена Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім М. Гоголя; Загоруйко Л. О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземних мов економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка