ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ АДАПТАЦІЇ ДОШКІЛЬНИКІВ ДО ДНЗ (за вимогами КМС ОНП) для студентів спеціальності “Дошкільне виховання” - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2012)
У посібнику відповідно до змісту навчальної проррами з відповідної дисципілни предствлені лекції з опорними схемами, робоча програма курсу, зразок програми корекційно-виховної роботи з дошкільниками важкої форми адаптації.
Keywords: адаптація; стрес; адаптаційний синдром; адаптивна саморегуляція; види стресу; соціальна адаптація; адаптація