Психологія міжкультурного спілкування - Щотка, О. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичні матеріали розкривають мету, зміст, структуру навчальної дисципліни «психологія міжкультурного спілкування», а також містять крівництво до практичних занять та самостійної роботи.