Аналіз показників фізичного розвитку та стану здоров’я випускників Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ імені Миколи Гоголя - Медведь, Наталія Анатоліївна (My University, 2018)
Виконала: магістр II курсу, напряму підготовки 091 Біологія Медведь Наталія Анатоліївна Керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Кузьменко Людмила Петрівна Рецензенти: к.б.н, доцент кафедри зоології, біологічного моніторингу та охорони природи ЖДУ імені Івана Франка Власенко Руслана Петрівна; к.б.н., доцент кафедри фізичного виховання та валеології НДУ імені Миколи Гоголя Марченкова Ангеліна Іванівна