Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Збірник містить матеріали учасників Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з Міжнародною участю «Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку». Конференція відбулася 6 листопада 2024 року на кафедрі дошкільної освіти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, зібрала понад 160 учасників із різних вишів України, а також науковців і фахівців у галузі дошкільної освіти з Республіки Польща. Для студентів, магістрантів, аспірантів, фахівців дошкільної освіти.