Лабораторний практикум з неорганічної хімії - Циганков, С. А.; Швидко, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У практикумі наведено теми лабораторних робіт, коротко розглянуто правила техніки безпеки під час роботи в хімічній лабораторії та техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторні роботи включають методики проведення експерименту, контрольні завдання та запитання до лабораторних занять.
Keywords: неорганічна хімія; лабораторна робота; хімічна лабораторія; експеримент