Практикум з геології з основами геоморфології: навч.-метод. посіб - Філоненко Ю. М. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Даний посібник відповідає навчальній програмі з геології основами геоморфології для студентів природничих спеціальностей ЗВО. У ньому запропоновані контрольні запитання і завдання до кожної теми; підібрано певний обсяг ілюстративного та довідкового матеріалу