Роль міжнародних організацій в світовій системі колективної безпеки (до 80-річчя від початку діяльності ООН) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Збірник містить наукові праці учасників Всеукраїнської наукової онлайн-конференції «Роль міжнародних організацій в світовій системи колективної безпеки (до 80-річчя від початку діяльності ООН)» (25 квітня 2025 року). Розрахований на викладачів вищих та середніх закладів освіти, науковців, аспірантів, студентів, учнів, усіх тих, хто цікавиться міжнародними відносинами та всесвітньою історією.