Методичні рекомендації до вивчення та організації самостійної роботи студентів дисципліни «Комп’ютерне аранжування хорових творів» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціаль- ністю 025 «Музичне мистецтво» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» - Раструба, Т. В. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Методичні рекомендації укладено відповідно до освітньо-професійної програми «Музичне мистецтво» підготовки фахівців першого (бакалавр- ського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво» галузі знань 02 «Культура і мистецтво». В них відображено основний зміст дисципліни й подано вказівки щодо вивчення кожної теми та запропоновано деякі форми і методи організації самостійної роботи студентів, які можна адаптувати до особливостей навчального процесу в закладі вищої освіти з метою оптимізації навчання та підготовки висококваліфікованих фахівців. Впровадження методичних рекомендацій в навчальний процес сприятиме оновленню змісту навчання, набуттю фахових компетентностей та адресовано студентам, які отримують кваліфікацію: Викладач початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (викладач хорових дисциплін). Артист (хору, хорового колективу).