Педагогічний альманах Випуск 1 - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Матеріали надруковані в авторській редакції. За достовірність фактів, цитат, власних імен, посилань на джерела та інших відомостей відповідають автори публікацій.