Лексико-стилістичні особливості англійськомовних новинних текстів: перекладацький аспект - Банзерук, Ангеліна Сергіївна (My University, 2021)
Науковий керівник: д-р. філол.наук, доцент, проф. кафедри прикладної лінгвістики Серебрянська І. М., Рецензенти: д-р філол. наук, доцент кафедри журналістики та філології Сумського державного університету Жиленко І. Р., Канд.пед.наук, доц. кафедри прикладної лінгвістики НДУ ім. Гоголя Долматова М. П.