САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК СПОСІБ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАГАЛЬНОДИДАКТИЧНИХ ТА МЕТОДИКО-ЛІТЕРАТУРНИХ ЗАВДАНЬ - Бондаренко, Юрій Іванович (Дивослово, 2018)
Автор статті дає оцінку методу самостійної роботи з позицій загальної дидактики та методики навчання літератури. Він демонструє широкий спектр різних видів названої діяльності, здійснюючи її систематизацію за напрямками і шляхами вивчення літературного матеріалу.
SELF-DIRECTED LEARNING AS A WAY TO ACHIEVE GENERAL DIDACTIC AND METHODOLOGICAL GOALS IN LITERATURE TEACHING
The author evaluates the method of self-directed learning from the standpoint of general didactics and methodology of literature teaching. He demonstrates a broad spectrum of various ways to organize self-directed learning and systematizes them according to ways and methods of studying literary material.
Keywords: метод самостійної роботи; дидактика; методика літератури; напрями і шляхи вивчення літературного матеріалу; завдання; рівні самостійної роботи