ПІДГОТОВКА ІНОЗЕМНИХ МАГІСТРАНТІВ ДО АУТЕНТИЧНО- СТИЛЬОВОГО ВИКОНАННЯ ВОКАЛЬНИХ ТВОРІВ ІНОКУЛЬТУРНОГО ПОХОДЖЕННЯ - Лоу, Яньхуа (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті розглянуто проблеми формування в іноземних магістрантів здатності до аутентичного виконання творів, які суттєво відрізняються за стилем, інтонаційним складом, мовою вербально-поетичного тексту, вико- навськими традиціями від звичного для них власного національного стилю. Визначено сутність понять: національний стиль, аутентичність інтерпрета- ції, національне, інонаціональне, інтернаціональне та "позанаціональне" мистецтво.
Keywords: іноземні магістранти; вокальна діяльність; національний стиль