Романи Андрія Кокотюхи «Шлюбні ігрища жаб», «Мама, донька, бандюган» як феномен масової літератури: жанрово-стильові особливості - Золотарьова, Анна Василівна (My University, 2023)
Науковий керівник – Н. І. Михальчук, кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики. Рецензент – О. М. Капленко, кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики. Рецензент – А. М. Кайдаш, кандидат філологічних наук, доцент викладач Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради.